Samarbetspartners

Öster cykelJag samarbetar med Öster Cykel. Det är ett otroligt givande samarbete där Öster cykel ger mig kunskap och hjälp samtidigt som jag bidrar med input och idéer.
Öster cykel var redan innan samarbetet mitt första hands val gällande cykelaffär, de är otroligt proffsiga i sitt bemötande och väldigt kunniga vad gäller cyklar och tillbehör. Butiken på Rosenlund är liten och familjär men samtidigt Jönköpings bästa cykelbutik.

Friskis

Jag är ambassadör för Friskis och Svettis Jönköping. Det är ett samarbete som gör mitt liv fyllt med mer träning och där jag blir ett ansikte utåt åt en anläggning jag gillar. Friskis har  varit mitt gym sedan jag flyttade till Jönköping 2008 så jag är väldigt glad över att numera få vara deras ambassadör.
Friskis och Svettis Jönköping har tre gym runt om i staden (city, Huskvarna och snart Torsvik) och levererar alltid fingertoppskänsla på senaste träningstrenderna i både anläggning och pass.

nordiceko_546c8daaddf2b301b863f746Nordic Eko hjälper mig till ett mer hållbart och äventyrligare liv. I vårt samarbete förser de mig med outdoorprodukter såsom vattenflaskor, ryggsäckar, väskor och matlådor. Nordic Eko är inriktat på försäljning av produkter för ett miljövänligare outdoorliv. Produkterna kommer med smarta och genomtänkta detaljer vilket jag verkligen gillar.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *