Ny termin med ny rutin

(när man försöker få titeln på inlägget att rimma…)

För mig innebär varje nytt läsår en nystart. Jag har sagt det innan men som lärare  tänker jag mer i läsår än i vanliga kalenderår. Nytt läsår innebär ny kalender (yes analog) och i år också nya arbetsuppgifter, nya kollegor och en ny årskurs. På måndag kommer ett gäng förstaklassare att börja skolan och vi står med öppna armar redo att ta emot dom. Det är spännande, pirrigt och mycket att göra så här inför skolstart.

För mig innebär det här läsåret att jag lämnar förskoleklass och kliver in på en lärartjänst i årskurs 1. Jag tror det är bra med nya arbetsuppgifter för mig, att inte hamna i samma hjulspår igen. Det här läsåret innebär också att jag kommer jobba 80%. Fredagar kommer att vara min lediga dag. Det är ett val jag gjort för att kunna ta hand om mig själv och för att kunna satsa lite på fotot. Vad jag ska fylla mina fredagar med får vi se men ledordet är ”do more of what makes you happy”.
anna jansson
30102016-_mg_4896

One thought on “Ny termin med ny rutin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *