En kväll i juni

Förra måndagen möttes jag och Calle upp sent för att rensa skallen, prata lite strunt och sätta lite rull på hjulen. Det blev en magisk junikväll med motljus och sommarkänsla blandat med lite kalla vindar.

Calle ville cykla in randohojen lite inför kommande 600k (du kan läsa hur det gick hos Cykel-Danne) och jag ville mest rulla benen lite. Så vi rullade i randotempo ut över Sandseryd-Karshult-Svinhult. Där vi korsade riksväg 40, öppnade en grind och nådde banvallen. Väl på andra sidan körde vi lite skoj grusvägar och jag var ”helt hundra på att vi kan köra här” men fick utnyttja en vändplan. Så kan det gå när man cyklar med mig!
Calle var pigg, kvällen var fin och vi loopade över Älgafall innan vi high-fivade tack för idag.
IMG_4137 IMG_4157 IMG_4148

3 thoughts on “En kväll i juni

  1. MarathonEmma says:

    Jag måste bara säga; Vilka underbart härliga bilder!!
    och sedan kan jag tillägga att jag är lite som du när det kommer till vägval, därför brukar inte ge mig det förtroendet mer än en gång så att säga. Haha. ;P

  2. Sara Borg says:

    Som alltid riktigt härliga bilder. Du har fångat det där fina kvällsljuset på ett fantastiskt sätt. Sommarkvällar alltså, inte mycket som går upp mot sådana 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *