Nio självporträtt

Idag är det näst sista dag på Fotoskolan. För ett år sen vet jag hur jag velade kring ett beslut om att ta tjänstledigt och tacka ja till platsen. Och jag är så glad att jag tog det beslutet. Det har varit lärorikt, roligt och utvecklande på flera plan.  Men är helt sjukt vad snabbt det här året har gått. Och nu är det slut…

Som en uppgift under året har vi fotat ett självporträtt i månaden tillsammans med månadens bild på tema (vill ni se de också?). Och här är mina självporträtt genom året på June fotoskola. 9 stycken. Från augusti till maj.

Augusti. Klassen åker till Köpenhamn och skulle ta ett självporträtt som är kopplat till staden. anna-chp-0184September. Hemma hos pappa och Anki. annasept-1  Oktober. Så mycket höst nu. Jag hade sett en bild med ett lövhalsband jag inspirerades av, det blev inte alls som jag ville så jag la mig på marken istället. anna November i Stockholm där jag gjorde praktik i 3 veckor. 
novanna
December med jultema såklart. Den är också taget i skogen hos pappa och Anki. På julafton. Vad gör man inte när det är fint ljus i skogen? annadec Januari på Örö. Underställ och raggsockor var ju standard den veckan. januariFebruari hemma i sovrummet eftersom jag upptäckte att jag har världens bästa ljus där. febMars. Förlorar en bekant dagarna innan och livet känns också kaos. Också tagen i sovrummet. 
mars-anna2
April och England. Så grönt och skönt. 
_MG_7492Maj och skolavslutning. Det var rätt självklart att självporträttet i maj skulle innehålla blommor. 
_MG_0095-klippt

2 thoughts on “Nio självporträtt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *