Back to work

I fredags var det examen och idag var jag tillbaka på min arbetsplats. Om jag hade fått önska såhär i efterhand så hade jag gärna varit ett par extra dagar  ledig. Men det tänkte jag ju inte på när jag fyllde i min tjänstledighetsansökan för drygt ett år sen…

Jag tog elcykeln till jobbet i morse. Vi har den på lån från kommunen i två veckor (en vecka i taget x 2 i hushållet som lyckades boka veckorna efter varandra). Det är ju himla skoj med elcykel. Inte så jobbigt och ändå frisk luft. Okej det är kanske lite fuskigt. Men det är klart mycket bättre än att jag tar  bilen eller bussen till jobbet. Jag ska försöka cykla så mycket det går nu under sommaren.

Det bästa med att vara tillbaka på jobbet var förutom kollegor och elever just att jag var mer aktiv. Att gå från stillasittande framför en dataskärm till att idag casha in nästan 4 h utomhus (inklusive cykling till och från) kommer göra finfint!
_1050760 _1050768 _1050771

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *