Fotoklassen åkte till Stockholm

I veckan har jag ock mina klasskompisar varit i Stockholm. Det var mysigt och framförallt roligt hänga ihop utanför vår datasal. Vi har skrattat så vi har gråtit mer än en gång. Vi hängde bara på Söder vilket också var trevligt, mindre hets än Drottninggatan ju.

Vi började med att flanera på Söders gator. Och Linnea lekte kurragömma framför en port. 
kollage-sthlmHuvudanledningen till att vi var uppe var att Fotoskolans Projektår hade utställning på Galleri Kontrast. Vi hade också fått ställa ut varsin bild och våra portfolios. Vi käkade klassiska vernissage-salta-pinnar och gick runt för att räkna, mäta och tänka inför vår egen examensutställning 2 juni. 
_MG_8662 _MG_8671 _MG_8673På torsdagen började vi med att jobba undan lite, eller iallafall försöka göra lite skolgrejer. Sen försökte vi laga Sannes bil. Dött bilbatteri är lagom skoj 30 mil hemifrån. Men det löste sig så klart. _MG_8678Efter det gick vi på Fotografiska och tyckte och tänkte kring utställningarna. Och så tog vi årets gruppbild i ett fotobås. _MG_8682Tack Stockholm för den här gången. Vi ses säkert snart igen!
_MG_8696

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *