VLOGG – Projekt Örö

ÄNTLIGEN!! Eller den var klar redan igår men jag tänkte att jag kanske kunde förbättra något eller byta låt eller… ja jag gjorde inga mer förändringar utan bestämde mig för att det fick vara så för den här gången. Jag har spenderat ungefär 34 h på skolan under måndag-onsdag med bokprojektet och det är som en liten sten som lättar när jag äntligen kunde säga att den här vloggen var klar.

Här är iallafall den lite mer rakt-på-historien om min tid på Örö. Mest säger jag att jag fryser. Och så berättar jag lite om tystnaden och icke-ensamheten. Och så testar jag att äta alger. Jag ångrar lite att jag inte filmade redan från dag 1. Men det här är så bra det blir den här gången.

4 thoughts on “VLOGG – Projekt Örö

  1. Helena Enqvist says:

    Men Anna vad bra!! Fint filmat, fint upplagt och jätteintressant 🙂 Gillar det där på slutet, med minerna. Fortsätt med vloggarna för jag vill se mer sånt här!

    Förresten filmar du med din systemkamera?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *