Jag är med företag!!

Det är lite läskigt och lite spännande och på samma gång jätteskoj. Jag fick på årets sista dag (nåväl sista postdagen) papperna i brevlådan om att Skatteverket har godkänt mig för F-skatt!!

Det har varit en process det här. Först tvivel om ”inte ska väl jag” och ”tänk om de inte godkänner mig” (de är nämligen lite hårda mot fotografer…) och sen ”jo men kanske….”. Jag gjorde faktiskt ett par jobb innan jul som stärkte mitt självförtroende och fick mig att ta tag i det där pappersarbetet för att skicka in min ansökan. Och med posten i fredags kom alltså ett OK. Jag firade med lite fredagsbubbel och ser fram emot ett extra spännande 2017, ett år där jag alltså faktiskt kan göra lite fotojobb och få betalt för det. Min plan just nu är inte mer än att ha det som en rolig bisyssla men vi får se vart det hela leder och vad som händer.

De här bilderna nedan tog jag åt Susanne Dalsätt dagarna innan jul. Om det skulle vara så att du skulle behöva en fotograf och vill boka mig för ett jobb så tveka inte att höra av dig så diskuterar vi saken. _mg_7661-vinter-kopia_mg_7685

12 thoughts on “Jag är med företag!!

  1. Erika says:

    ÅÅåå vad kul! Grattis till ditt företag och företagande 😀 Aldrig ångrat mitt beslut att starta mitt företag, jag började också som en bisyssla på sidan om studierna 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *