Vista mountain 2016

Jag hängde med min kamera på Vista i helgen. Inte det minsta cykelsugen (okej kanske lite flow men ingen tävling!) men därmot väldigt sugen på cykelhäng.

Jag supportade Fernando under hans första race och hejade så bra jag kunde. Samtidigt knäppte jag en hel rad bilder där ungefär hälften blev oskarpa och andra halvan är utskickade till de som önskade bildmaterial. Här nedan är en blandning av dagen, skogen och lövträden bjöd på fantastiskt ljus och cyklisterna på bra material.

Sötast under dagen var nog killen på sparkcykel. Jag blev så himla glad att jag lyckades fånga hans lyckliga moment i mål med sin mamma och nästan mer glad över att hans föräldrar sen kontaktade mig och bad om bilden. Det är cykellycka det!
_mg_2779 _mg_2832 vista _mg_2875 vista2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *