Andra wåfffla – när kroppen inte riktigt ville

Den här veckan blev jag påmind om att det var wåffelcross på söndag i något socialt medie. Jag låg en vecka fel i planeringen och trodde det var nästa helg men det här passade mig bättre tidsmässigt. Men jag insåg också att kroppen var rejält trött och egentligen borde vila. Borde är inte samma sak som vill. Jag gillar ju Wåffelcrossen av hela mitt hjärta, hänget och skitsnacket blandat med det kravlösa. Så jag pallade mig dit idag, ombytt och klar men inte med huvudet på skaft.

Och det där huvudet skulle jag få dras med. Det var inte mycket som stämde idag. Det kändes inte som att växlarna stämde, jag litade inte på cykeln (hej borde ha servats för länge sen) och jag litade inte på mig själv i kurvorna.

Jag cyklade och funderade lite på vill och borde (ska prata mer om det i veckan) och beklagade mig lite grann. Jag insåg att jag inte alls hade skoj och bestämde mig för att köra klart varvet. Väl i mål hade jag ju ändå kört stora delar av tiden och försökte vara nöjd med det. Men också vara nöjd med att jag klev av när jag insåg att det inte var så roligt. Jag mötes av en kram, bytte snabbt om till varma kläder och åt en korv. Och så var det glömt, allt det tråkiga var som bortblåst och jag skrattade med goda vänner igen. Kroppen ville inte idag helt enkelt och jag är väldigt glad att jag lyssnade på det!
img_6949 img_6924

Posted in: CX

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *