Med Fernando i Strömsberg

Idag åkte jag och Fernando till en för Fernando ny skog. För mig var det en gammal skog som jag inte besökt på länge bara, Strömsberg. Jag hade nästan glömt bort hur fint det är där! Och Fernando åkte mest och så ”åh här var det fint” och ”tack för att du visar mig den här skogen”.

Strömsberg är verkligen en liten gömd pärla som jag ibland glömmer bort till ”fördel” för de stora motionsanläggningarna. I Strömsberg finns ett helt hav av stigar, både uppför och härlig flow. Att dessutom hösten hade tagit tag om skogen och bjöd på (ovanligt) stenhårda stigar med ett tunt täcke av löv över gjorde allt bara härligare! Min MTB-teknik satt bättre än på länge, kanske för att jag hade Fernando tätt bakom mig hela tiden som jagade, gjorde bara hela upplevelsen ännu bättre. Det var länge sen jag kände mig så snabb på cykeln och att det var i Strömsberg den känslan skulle komma tillbaka hade jag inte väntat mig!

Bra kväll helt enkelt! På instagram skrev jag att det var mind fullness på hög nivå, för det finns nog inget bättre än att cykla lite teknisk stig i motljus för att koppla av. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *