En bättre födelsedagsöverraskning

Igår fyllde jag 30 år och tjoho vilken bra dag jag fick! Eller jag har haft ett bra firande tre helger i rad men gårdagens födelsedagsöverraskning gav glädjeskutt rakt in i hjärtat.

Jag har länge vetat att min bästa kompis Elin skulle komma på min födelsedag och att jag skulle vara klar kl 10. Mer detaljer än så fick jag inte oavsett hur mycket jag försökte luska (och tro mig, jag försökte alla knep!).
När jag väcktes av mamma, Peter och Stefan på lördagsmorgonen med skönsång och paket så låg också en av mina cykeltröjor där. Stefan berättade lite finurligt att jag skulle ha den sen. Jag förstod inte så mycket men insåg att jag hade druckit ett glas bubbel för mycket vid födelsedagsmiddagen dagen innan. När Stefan också hälsade från Calle så trillade poletten ner.

Stefan och Calle hade nämligen luskat ihop att jag skulle få köra La gara, La lepre stancas klubbmästerskap. Jag har varit lite bitter över att det i år sammanföll på min födelsedag för det brukar vara himla skojig tillställning. Men med hjälp av deras finurligheter så kördes jag ut till fikapunkten och kunde hoppa in i världens goaste klunga med Elin och kompani.

Jag fick njuta av finfina vägar, gott samarbete och en såndär strålande höstdag som bara september kan bjuda på. Vilken födelsedag liksom att få cykla med ett glatt gäng trots att jag trodde att jag inte alls skulle få cykla La gara i år!

Och överraskningarna var inte riktigt slut där. Efter att både jag och Elin somnat på soffan (tydligen ansträngande att vara cykelsupporter) så lurade de runt mig över halva staden för vätskepauser och biljetthämtningar innan vi slutligen hamnade på La gara-banketten. Vilken goingar som gick på cykelevent bara för min skull för att de visste att jag egentligen inte ville missa det! En bättre överraskning helt enkelt!
lagara2016 lagara2016-4 lagara2016-5 lagara2016-8 lagara2016-9

4 thoughts on “En bättre födelsedagsöverraskning

  1. Alexandra says:

    Vilken perfekt födelsedag! Och det var väldigt roligt att träffa dig i lördags! Det var verkligen en fantastisk dag för cykling! ? Grattis i efterskott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *