Ett augusti med förändring

Hej och välkommen augusti och hej då semestern. Idag var det dags att hitta jobbnycklar, almanacka (yes kör fortfarande pappersvariant) och busskort för att åka till jobbet. Den här dagen pratar vi inte så mycket om tycker jag men det är värt att nämna att den slutade med finfin promenad och regnbåge. Vem blir inte glad utav att se en regnbåge?!

Något vi kan prata mer om är den här månaden som innehåller en stor förändring. Den 18 augusti ska jag ju börja på ny utmaning, fotoskolan. Jag har sökt tjänstledigt för att under ett läsår få ta en paus och lära mig massa nytt. Det kommer vara nyttigt, lite svårt men också väldigt givande vill jag tro. Det är med fjärilar i magen jag tittar på första uppgiften, en presentation av mig själv i bildform. Det finns ju en hel del bilder att välja på om vi säger så…

Den här förändringen och utmaningen ger mig som sagt lite fjärilar i magen men också rejält med luft under vingarna, jag är stolt att jag hoppade på det här tåget och tog ett steg ur livskarusellen. Vart det leder mig återstår att se!
solnedgang

10 thoughts on “Ett augusti med förändring

  1. Helena Enqvist says:

    Vilken häftig förändring du står inför! Det blir spännande och du gör helt rätt. Kanske har du till och med inspirerat andra (läs mig) att våga drömma lite och för ett tag göra något annat. 🙂

  2. Katta says:

    Fantastiskt spännande och så kul att du gör det – tror inte du kommer ångra dig! Sr fram emot att följa med längs vägen, är själv nyfiken på någon mer yrkesbetonad variant av fotoutbildning.

    Heja heja!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *