Bästa semester!

Jag sitter i soffan och ser tillbaka på en semester som har innehållit det mesta och i mina mått varit helt perfekt. Folk klagar på vädret men jag vill bara minnas att det har varit helt okej. Iallafall helt okej för det jag har tagit för mig.

Det har varit en semester fylld med avkoppling och semesterkänsla men också små äventyr och upptåg. Min sambo har varit borta en del och jag har gjort det bästa av situationen. Jag har hälsat på vänner och familj samtidigt som jag har varit noga med att ge mig själv egentid.
Jag har känt mig så himla gött avslappnad, och verkligen sett till att inte stressa alls. Jag har suttit på stenar och druckit kaffe länge och jag har utan bekymmer gått med långsamma steg hela dagarna.

Det känns verkligen som att jag har carpat skiten ur den här sommaren och fyllt den med grejer jag gillar och vill göra. Jag har sprungit det där trailloppet som var ett av mina stora rehabmål. Jag har hängt med alla mina favoriter och cyklat tandem. Jag har ätit goda hamburgare och den godaste glassen. Jag har äntligen sprungit Prins Bertils stig ihop med Anna och jag har äntligen simmat runt Jutskär. Jag har fotat Ironman (där bilderna faktiskt användes av organisationen efteråt!) och MTB-SM och ett bröllop. Jag vet att det finns bilder kvar att visa från Kullens fyr och lite andra äventyr, jag tog ju lite bloggsemester mitt i allt. Ja överlag har jag fotograferat mycket den här sommaren och jag är så himla glad för det eftersom jag då kan bevara känslan av den här semester länge! bovinders-3-2 jutskarsim-6 hasselo-7 hasselo-15 jutskaryoga olsbo-6kulla berg

Imorgon börjar jag jobba igen och jag har ingen ångest över det alls eftersom att jag har haft det så bra senaste fem veckorna. Halleluja för semester liksom! 

4 thoughts on “Bästa semester!

  1. Clara Edvinsson says:

    Du verkar ha haft en riktigt fin semester som du fyllt med sånt du gillar att göra. Jag tycker ”folk” alltid klagar på vädret, men i år kan man väl i klaga för att det har varit för kallt eller? Ha några fina veckor på jobbet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *