Myscykling med Öster cykel

Igår steg jag in på Öster cykel för att få mig en kaffe och lite skitsnack. Det visade sig att grabbarna skulle cykla på eftermiddagen och jag var inte sen att hänga på.

Att cykla ”Landsjön runt” är ju ett känt begrepp här omkring. Det är en lagom runda från stan somkan bli jobbig om du så önskar men kan också innehålla fin myscykling om det känns mer aktuellt. Igår blev det myscykling med inslag av hets. För Fernando  hade fått för sig (vi kanske spelade en liten roll i det spelet…) att det vi skulle cykla 120 km. För att spä på detta lite så hetsades det i lite backarna och på raksträckor. Men alltid med glimten i ögat.
Nu blev det inga 120k igår. Snarare 35 med inslag av fika. Efter ett varv runt Landsjön svängde vi in på Kroatorpet och åt en macka innan vi cyklade hemåt igen.

Efter en snabb dusch och ett ombyte mötte jag upp grabbarna igen. Jag hade nämligen blivit medbjuden på sommaravslutningen. Nu skulle det pratas ännu mer strunt, ätas fantastisk god mat på Tegel och skratta en bra bit in på kvällen. Typiskt mysig kväll!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *