Måndagsrunda 200

Igår firade La lepre stanca Måndagsrundan nr 200! Helt galet antal måndagsrundor egentligen. Jag har varit med sen nummer 60. Jag hade köpt cykel ett par veckor innan och Calle twitterövertalade mig till att komma på en runda. Men jag ville cykla lite själv först och tänkte att nästa jämna tiotal så skulle jag delta. Det råkade bli nummer 60 och jag tror att jag och Marcus plus någon mer körde en Bratteborgare.

Sen dess har det hänt massor. Nybörjarkurser, läger, ett SM och ett EM och också en tjejklunga. I medlemsantal har det nästan exploderat såpass att vi till i år valde att flytta våran samlingspunkt för att inte vara i vägen för trafiken. Det är ett roligt tåg att vara med på, det är alltid glada miner i klungan. Och nästan alltid solsken på våra måndagar!

Igår var som sagt måndagsrunda nr 200 och vi firade det med ett gäng backar i Tabergsdalen. Taberg, Barnarpsbacken, Åsa gård och Sandseryd såg sig besegrade av våra tramptag och våra glada miner.

Efteråt tog vi en After Bike på Bishops och snackade skit i kvällsolen. Tillsammans planerade vi sommarens rundor, det finns mycket skoj att se fram emot.

Japp, jag dopade mig med godis två gånger igår… så kan det gå när man kör säsongens första backar och årets första ”intervaller” på cykeln. Det var trötta ben som slet sig uppför backarna men jag påminde mig själv om att jag faktiskt sprungit trail dagen innan. Då är det okej med lite extraw godisdopning.
la lepre stanca måndagsrunda la lepre stanca måndagsrunda la lepre stanca måndagsrunda la lepre stanca måndagsrunda la lepre stanca måndagsrunda

One thought on “Måndagsrunda 200

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *