Att inte starta i ”ett triathlon mitt i veckan”

Varje onsdag hela sommaren går ”Ett triathlon mitt i veckan” upp på Axamo. 375 m eller 700 meter simning, 11,5 km cykling och 3,2 km löpning. Många har frågat om mitt deltagande och jag har börjat tänka ”hur svårt kan det vara?!”

Runt lunch idag skickade jag ett meddelande till Maja och Victoria som löd ”Ett triathlon mitt i veckan… Hur gör man?”. Viktoria svarade att det fanns kexchoklad och bara det gjorde mig pepp. Efter det kraschade kroppen. Eller kraschade och kraschade men jag blev tokigt trött efter ett par ärenden med huvudvärk och illamående. Då vet jag att det inte finns något annat alternativ än att sova. Jag vaknade 2 h senare och visste att träning idag var kört.

För ett par månader sen (eller kanske snart ett år sen) så hade jag bara kört på. Jag hade trotsat tröttheten och tränat ändå. Har man bestämt så har man ju. Men med utmattningen så har jag lärt mig. Lärt mig att lyssna på mina signaler och lärt mig lyssna på kroppen. Idag var inte en träningsdag. Det hade slutat i sura kilometrar och seg kropp.

Istället åkte jag upp och tittade på. Jag pratade med folk. Fotade lite. Pratade lite mer med Maja, Victoria och Lisa alla som körde genrep inför Ironman 70.3. Och lite pepp blev jag allt. Även om det ser jobbigt ut så ska jag göra det utifrån mig själv och mina förutsättningar en bättre onsdag denna sommar!
Ett triathlon mitt i veckan Ett triathlon mitt i veckan Ett triathlon mitt i veckan

3 thoughts on “Att inte starta i ”ett triathlon mitt i veckan”

  1. Clara Edvinsson says:

    Det här tycker jag verkar så himla roligt, det ska jag allt göra en onsdag när det passar. Hade egentligen tänkt idag, men jag har ju ”körförbud” på min gula cykel tills fredag. Hoppas du fick en fin onsdagskväll i Axamo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *