Startade dagen med yinyoga

När det är lite lagom kaos omkring mig så känner jag ett större behov till att ta det lugnt. Då vill inte kroppen träna eller ta i. Men jag vet ju att rörelse är bra för mig i lagom mängder. Då gäller det att hitta rätt form bara. Idag startade jag dagen med lite lugn yinyoga.

I Yinyogan håller du positionerna mycket längre, upp till 3-5 minuter. Detta ska göra att stretchen tar djupare och du kommer åt bindväven på ett mer effektivt sätt. Dessutom blir det en lugnare form av yoga, inte alls så svettig och ansträngande.

Jag letade lite efter en timer för att veta hur länge jag skulle hålla positionerna men det slutade tillsist med att jag körde efter en spellista på spotify. En låt är ju någonstans mellan 3-5 minuter så det blev ju perfekt. För mig var det är en alldeles lagom start på dagen, särskilt när det snurrar lite för fort omkring mig. Lugnt och avkopplande men ändå rörelse.
yinyoga

Hur startade du din lördagsmorgon?

2 thoughts on “Startade dagen med yinyoga

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *