Ny samarbetsparter – Nordic Eko

Jag är himla glad och stolt över att  kunna presentera Nordic Eko som en ny samarbetspartner. Nordic Eko är företaget som är inriktat på försäljning av miljövänliga produkter och som hjälper mig till ett mer äventyrligt liv och mer outdoor.

Igår besökte jag deras lager och tillsammans med Morgan gick vi igenom en hel mängd produkter som ska göra mitt liv fyllt med lite mer äventyr. Nordic Eko jobbar med flera varumärken, bland annat Klean Kanteen, Lunchbots, Boreas, Chicobags, Alite och Restubes. Framförallt kanske du känner igen de rostfria flaskorna från Klean Kanteen som just nu sprider sig över Sverige? De andra märkena följer samma linje, med så små miljömässiga fotavtryck som möjligt och med ett hållbart tänk. För mig känns det fräscht och nytänkande att nu få möjligheten att tänka på vilket avtryck jag gör på jorden och till exempel använda mindre plast.

Tillsammans med Nordic Eko kommer jag att testa produkter och använda de i min vardag och under mina äventyr. Nordic Eko går in som långtida samarbetspartner och därför kommer ni att se deras produkter mycket i mitt liv framöver. Precis så som det är med Öster cykel och Friskis&Svettis vilka numera båda är en självklar del i mitt aktiva liv.

Det jag skriver om produkterna är alltid mina egna ord och det jag tycker och tänker, det kan du alltid lita på. I de fall som vi gör rena tester eller samarbeten så kommer de inläggen att märks ut enligt min policy och branschstandard.

nordiceko

nordiceko-3

nordiceko-6

6 thoughts on “Ny samarbetsparter – Nordic Eko

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *