La lepre stanca 2.0

Igårkväll lanserades La lepre stancas nya webb, vårt hem och klubbstuga. Det är snyggt som attans och med en rad nya funktioner! Jag har hört om processen längs vägen och var mer än spänd när jag surfade in igår. 
laleprestanca

Några saker som blir enklare och smidigare med nya webben:

Att bli en Stancanista är ett begrepp vi inför i och med den nya webben. Det är för dig som vill tillhöra gemenskapen men kanske inte bli medlem (trots medlemskapets fina fördelar). I och med att du blir en Stancanista får du ett ”visitkort” på webben så att vi enklare kan hitta varandra och du får möjlighet att lägga upp rundor.

För att lägga upp rundor är hemsidans stora fördel nummer två. Det blir så mycket enklare! Långt borta är inlogg och wordpress och knepigheter. Nu blir det både enklare att lägga upp och att hitta rundor för alla efter olika fart-kategorier.
Så jag började med att lägga upp Rapha womens 100 igår, ett finfint event mitt i sommaren för Ragazze-tjejerna.

Klubbstuga 2.0, utan TC och bastu men med en god potential för gött häng och kaffe. Stor like på det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *