June fotoskola

Jag behövde något nytt. En förändring från det ekorrhjul som bara snurrade. Så jag sökte fotoskola på june folkhögskola och kom in.

Det är inte ett självklart val att göra men i magen känns det rätt. Att gå från fast anställning till student, att söka tjänstledigt och göra något nytt. Men jag väljer att lita på det och tro att jag fixar det.

När det blir läskigt blir det också lärorikt. Det är då utveckling sker. Jag tror att det här blir bra för mig. Att det blir en paus och ett andrum. En stund för mig att hinna andas och landa.

Spännande värre ändå! Idag skrev jag på tjänstledighetsansökan och kastar mig in i ett år fyllt av lärdom och kunskap. Vad jag ska ha det till? Ingen aning i dagsläget. Men all kunskap är bra och jag ger mig själv ett friår av ny inspiration och är tacksam för att jag får den här chansen!

june-3

june-4

june-5

june

june-2

8 thoughts on “June fotoskola

  1. Katja says:

    Har inte hunnit kommentera här på bloggen – men åter, supergrattis! Vilken dröm, och känn ingen press att fota dig & mig under 12 hills hihi 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *