Vår i Strömsbergsskogen

Igår låg det en dimma över hela Jönköping. Vackert ljus men lite kyligt inne i stan. Jag drog till Strömsberg med mr Flash. Strömsberg är ju välkända stigar för mig. Det var här jag gjorde min första mtb-runda ever och här har jag också slitigt mängder intervaller på den tiden jag bodde på Liljeholmen. Nuförtiden är jag sällan där, tyvärr!

Väl i skogen igår så mötte jag våren! Blåsippor i mängder. En stackars groda som höll på att bli mos men som kunde hoppa vidare i skogen igen. Och kortbyxpremiär. Jo i Strömsberg var det så varmt att jag drog av mig benvärmarna och ångrade den kortärmade underställströjan under jerseyn. 

Efter ett varv i skogen drog jag inåt stan igen. Och genast blev det lite mer kyligt igen. Men vårkänslorna behöll jag inom mig. Sol i sinnet liksom!

stromsberg-2stromsberg-5stromsberg-8Det var tur att jag cyklade där igår. För idag regnar det och då blir Strömsberg lerfest utan dess like. 

4 thoughts on “Vår i Strömsbergsskogen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *