Kickoff för Ragazze

För ett tag sen berättade jag om La lepre stancas tjejsatsning Ragazze, en möjlighet för oss tjejer att lära känna varandra och cykla mera i klungan.

Idag drog vi igång med en kickoff. En uppstart med teori, bra tips och mek. Sånt som är bra att veta helt enkelt. Jag hade kopierat mycket av det som jag och Calle berättade på nybörjarkursen förra året men upplevde ändå att atomsfären blev lite lättare under vår träff idag. Kanske kan det bero på att vi var lite färre i lokalen eller för att det är lättare att ställa de där ”dumma frågorna” oss tjejer emellan. Allt det där som man kanske tror att det förväntas att man ska hålla koll på men som man inte vågar fråga.
Vi pratade, frågade och skrattade. Vi drack kaffe och pratade lite till. Och så avslutade vi med en lång del om cykeln, om mek och om tips från Matthias för att hålla ordning på grejerna. Jag log stort när tjejerna flyttade närmare för att se och ställde kluriga frågor för att förstå hur det fungerade.
Jo det drog ut lite på tiden, kickoffen blev lite längre än vad vi hade tänkt. Men det blir ju lätt så när man har så himla trevligt.

Imorgon måndag fortsätter vi med lite cykling. Vi samlas på samma plats som Måndagsrundan (lite längre upp på Mariebo i år) och därefter får väder, vind och gruppen bestämma hur länge och långt vi kör. Men alla ska med! Det och att alla avslutar kvällen med ett leende på läpparna är det viktigaste imorgon.
ragazze

ragazze

7 thoughts on “Kickoff för Ragazze

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *