Boka en träningsdejt!

Ibland är det extra svårt att komma ut eller iväg för ett träningspass. Jag låg länge kvar i sängen igår och vet inte alls om jag hade kommit iväg om det inte hade varit för att jag hade bokat en träningsdejt med Ester. När man har bokat en träningsdejt så går det ju inte att dra sig ur passet.

Ester och jag messade lite på eftermiddagen. Vi hade lite svårt att bestämma vad vi skulle göra men jag var sugen på stadsparken så däråt blev det. 

Vi småjoggade till Stadsparken och snackade ikapp oss om livet. Väl där uppe sken det prefekt kvällsol och vitsipporna blommade i hela parken. Så vackert som det är nu på våren. Vi siktade in oss på att springa backintervaller. 4 stycken backar med 3 gånger i varje backe. Passet var rakt av kopierat av det vi körde med Maja härromhelgen. 

Tre gånger upp för en backe känns överkomligt. Särskilt när du har din bästis vid din sida. Därefter lite lätt transportlöp till nästa backe och så på det igen. Efter 10 backar så maxade vi ut de sista två och pustade ut på toppen uppe vid utsikten vid Bäckaby gamla kyrka. Därefter joggade vi neråt stan och köpte varsin sallad på Coop (en rolig historia den i sig eftersom vi hade noll fungerade betalkort med oss…) för att äta på Bryggan i kvällsolen.

Typiskt bra med träningsdejter ändå. Annars hade jag missat både vitsippor,backintervaller och salladen i kvällsolen.
backintervaller

backintervaller-5

backintervaller-7

Vem vill du boka en träningsdejt med? Och vad skulle ni träna? 

7 thoughts on “Boka en träningsdejt!

  1. Sandra says:

    Det här låter så otroligt härligt <3 Jag skulle inte vilja boka in en träningsdejt utan en vandringsdejt med min sambo. Ska bara sluta vara gravid och se till att han får en operation av sitt knä först 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *