Rapha 12 hills kommer tillbaka

Förra årets allra trevligaste arrangemang, Rapha 12 hills, kommer tillbaka till stan. Boka redan nu in den 20 augusti i kalendern. Då ska vi cykla backar, 12 stycken så klart, runt om i staden tillsammans två och två ihop med varsitt stämpelkort.

Förra året körde jag ihop med Susanne och gillade verkligen idéen på att inte ha någon tidspress och att stämpla stämpelkort. I år ligger det här arrangemanget samtidigt som Ironman Kalmar vilket jag vet att Ironmanmamman kommer att köra…
Så jag får ge mig ut på jakt efter ny kompanjon. Om du känner dig sugen på ett heldags äventyr ihop med mig, varsin cykel och 12 backar så hojta till. Jag bjuder på bra humör, roliga anekdoter, hyfsad lokalkännedom (kommer få äta upp den…) och Bubs hallonlakritsskallar vid behov.
rapha 12 hills

rapha 12 hillsFoto: Henrik Severed 

6 thoughts on “Rapha 12 hills kommer tillbaka

  1. Helena Enqvist says:

    ÅÅÅ hade jag bott närmare hade jag velat cykla med dig!! Det verkar så himla kul det där.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *