Måndagslistan

Ny vecka, nya möjligheter! Jag tror som Elna att det är bra att starta veckan med en positiv känsla. Jag försöker skapa en intention för veckan och ha med mig den hela vägen, även om det blir lite svajigt längs vägen. En intention betyder för mig mycket mer känsla och sammanhang än att till exempel sätta ett mål. Det här är mina förhoppningar för veckan. Vilka är dina?

1. Vad ser du fram emot den här veckan?


Den här veckan har jag mycket skoj att se fram emot men självklart får kroppen bestämma tempot och aktiviteterna. Ikväll är det bowling med Stefan, Ester och Linus. På fredag är det en trail-AW i Mullsjö som jag är lite sugen på och på söndag är det spinning på Cardio club. 

2. Vad ska du äta i veckan? 

Det här med maten har svajat lite senaste tiden. Men den här veckan hoppas jag få till bra lunch varje dag. Det är en förutsättning för att jag inte ska bli så låg, trött och grinig på eftermiddagen.

3. Vad bär du med dig för bra minne från förra veckan?

Ett sånt där avlägset telefonsamtal från någon jag har saknat väldigt mycket. Och att jag var väldigt duktig på att lyssna på kroppen.

4. Vad vill du försöka göra mer av i veckan? 

Yoga, jag har kommit av mig lite på den fronten men saknar det. Så det ska jag ta tag i i veckan!

5. Vilket ord ska du hålla hårt i hela veckan?

Min kompis Anna (som kläcker många bra citat just nu) sa igår ”your body is your temple” och det ska jag bära med mig in i den här veckan.
 

Helt klart potential för att det här blir en bra vecka! Hoppas du också får en bra vecka 🙂  

2 thoughts on “Måndagslistan

  1. Helena Enqvist says:

    Tror också på att starta veckan med en bra känsla, i stället för att deppa över snuva i mitt fall får jag se till att göra det bästa i veckan för att bli pigg.
    Roligt med en lista inför veckan som kommer!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *