La lepre stanca ragazze

  Igår lanserade Elin och jag något som har legat i startgroparna ett tag. Vi tror att det ska få fler tjejer att våga cykla klunga men också att låta oss cykeltjejer göra saker tillsammans. Det är roligt och spännande att få dra igång La lepre stanca Ragazze.

För er som inte vet är La lepre stanca min cykelklubb. En klubb som har betytt väldigt mycket för mig och som alltid låter mig pröva och utvecklas. Ragazze är italienska för flicka tjej och blir således vår tjejsatsning. 

Under våren kommer vi cykla, lära oss om cyklar, prata cykel, fika och yoga. Tillsammans ska vi lära oss mer men också bli mer sammansvetsade och ta plats i cykelklungan. 

Det är lite läskigt, lite pirrigt men framförallt väldigt inspirerande att dra igång sånt här. Tillsammans har vi en vår att se fram emot.    

  

5 thoughts on “La lepre stanca ragazze

  1. Katta - Bucketlife.se says:

    Vilken häftig grej!! Och verkligen grymt sätt att få fler tjejer att komma in i sporten och kanske ta för sig mer. Jag är inte alls insatt i cykelvärlden, men när man möter de där stora klungorna med män som vrålar som ensam landsvägscyklare, så är det rätt skrämmande. Därför jag aldrig riktigt börjat med cykling på det sättet.

  2. Cykelkatten says:

    Vilket bra initiativ Anna (och Elin som jag tyvärr inte känner)! Jag tror på er och är stolt över att det finns människor som ni som har orken och modet 😀 Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *