Yoga hos Yogabeat

Det där med att skriva upp saker på en lista visade sig vara en bra grej. Igår var jag på yoga på yogastudio, imorgon ryktas det om termosutflykt och på söndag blir det semmeldistans (kl 10 från Södergrillen). 

Jag tog tag i min bucket list på direkten och googlade runt på yogaställen i Jönköping. Jag fastnade för Yogabeat (före detta Fröken grön) för de hade ett Basic-pass för oss nybörjare. Så jag bokade in mig och kände att det låg sådär lagom kittlande utanför comfort zonen.

Väl där kändes det som ett sånt där mysigt ställe jag gärna vill bli stammis på! Jag trodde jag skulle vara sportigaste yogin i mina Craft-tights och lila skidstrumpor men en efter en droppade det in en härlig blandning människor i salen. Charlotte styrde oss med underbar röst och tydliga instruktioner igenom 75 minuters yoga. Basic-passet kändes som en lagom start, lite utmanande och lite välkända positioner i ett skönt flöde.

Efteråt kände jag mig skönt avslappnad och aningens high on life. Så pass att jag var nära på att köpa klippkort, men någon ordning får det väl ändå vara. Det kan jag ju göra nästa gång jag kommer dit!
yoga beat

yogabeat

10 thoughts on “Yoga hos Yogabeat

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *