Vårkänslor

Det verkar som att hela Sverige har haft fint väder senaste dagarna. Det gör ju susen för humöret och för vårkänslorna.
Igår började jag sent, jag skulle möta upp eleverna uppe vid Kinnarps. Efter en långsam morgon bestämde jag mig för att gå upp till ishallen. Jag började vid Piren och gick längs med Vätterstranden.
Vättern

Efter en stund kom jag på att jag var lite för sen och hoppade på bussen sista biten upp. Jag tog igen det på vägen hem istället. När eleverna hade åkt skridskor färdigt så hade jag också jobbat färdigt. Jag pluggade i en podd och började gå hemåt igen.
Utanför KFUM var det full sportlovsaktivitet på skateboards och kickbikes. Härlig vårkänsla när kidsen svängde runt i t-shirt.
KFUM

Rosariet Jönköping

Jag svängde och tog vägen genom Rosariet, där växterna mest sov just nu. Jag hade inte tänkt att promenera hela vägen hem. Men strax utanför resturangen Sjön så kom Roberth på sin cykel. Vi tog följe en bit, snackade ikapp oss och så hade jag helt plötsligt kommit för långt för att kunna hoppa på bussen så då kunde jag lika gärna gå hela vägen hem.

Det blev en lång promenad med mycket solsken! Det gäller att passa på att utnyttja dagar som den här utomhus när man inte jobbar heltid.

2 thoughts on “Vårkänslor

  1. Sandra says:

    Får verkligen pirr i magen bara av att läsa rubriken och titta på bilderna. Så kikar jag ut från mitt fönster och ser att snön ligger kvar. Attans 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *