Tio bilder som gör mig glad

Jag fick lite inspiration från Sofia och Annika till att rota igenom mitt bildarkiv och hitta tio bilder som gör mig glad. Det är en blandad kompott av minnen som gör mig lycklig, bilder då jag känner mig stark eller bara bilder jag gillar.

IMG_4775.JPGEster och jag ger oss ut i regnet i somras, efter en stund blev det självklart solsken!

cropped-IMG_0654.jpg Jag älskar den här som Janne Bäreteg tog under Wåffelcrossen 2014. Jag och crossen var helt nya kompisar och dessutom fick jag tempodräkten i födelsedagspresent av Öster cykel ungefär samtidigt. Ser så glad ut på bilden men skrattar nog mest åt något Janne säger innan han klickar av bilden. Ni ser den ungefär varje gång ni klickar in hit.

IMG_6677
En bra dag på jobbet under Rapha 12 hills. I toppen av Hakarpsvägen köpte jag och Suss dricka och glass för att svalka oss lite.

IMG_6082.JPG
Ser förskräcklig ut men älskar bilden för att jag vågade ta mig an utmaningen att cykla en etapp av Tour de France.

IMG_5090.JPG
Sommarcykling i sitt esse. Sånt som jag kan sakna när vädret mest är grått och trist.

rp_10899524_107540272910550_885523565_n.jpg
Om man inte testar så får man inte veta! Så jag och Olle testar att cykla pump track med racer. Dessutom är mina ben sjukt snygga på den här bilden!

20141114-175609-64569736.jpg
Lera är skoj, simple as that!

20140609-230836-83316628.jpg
Man bör inte ta saker så allvarligt och så bör man stanna för att fota vallmo på den franska landsbygden under Paris-Roubaix.

christerhedberg_130928_113534_1176La gara 2013. Vet inte vad jag skrattar åt men gillar den för att jag ser så himla cykellycklig ut!

IMG_0007
Den här som jag just nu använder som profilbild överallt. Stark och glad i toppen av Tubbarpsbacken under ett intervallpass inför L’etape du tour.

Bilder för mig är minnen, bra minnen och dåliga minnen. Men alla bilder är minnen jag sparar och har upplevt. Det här är ett par i raden av alla bilder som jag är glad över. Såhär efteråt kommer jag på flera bilder som skulle kunna passa i det här inlägget, det kanske får bli en följetång. Tänk så mycket kul jag har fått uppleva på cykel egentligen!

16 thoughts on “Tio bilder som gör mig glad

  1. Alexandra Berglund says:

    Åh, vilken otrolig längtan jag har efter våren och sommarens cykeläventyr nu efter att ha sett dina bilder! Gör precis som du när jag längtar, kollar igenom gamla bilder för att bli glad och peppad. Tänk att snart är det dags för barbent cykling igen! 🙂

    • Anna says:

      Men så kul att kunna inspirera dig! Jag inspireras alltid av ditt skapande och dina inlägg, fast jag får inte riktigt tummen ur att göra någonting själv…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *