Överraskningshelgen

Min sambo sa tidigt i år att jag inte fick planera någonting för den 13-14 februari. Då skulle vi göra något gemensamt. När det väl närmade sig fick jag inget veta. Och jag har såå svårt för att inte veta vad som kommer hända. Jag försökte lirka, ställa frågor och vara allmänt på men han höll tyst. Till sist fick jag en packlista och en avresetid.

sms
På lördagmorgonen gjorde vi oss i ordning och gick till tågstationen. Jag hade självklart kollat upp att det gick ett tåg till Göteborg 9.01 men Stefan kan vara lurig så jag vågade inte tro på det än. Kanske skulle vi byta? Men till Göteborg skulle vi och jag var väldigt glad över det.
Goteborgsweekend-2

Vi checkade in på ett centralt hotell och gick en stund på stan. Efter en stund åt vi mat på Vapiano innan jag gick hem för att sova lite under krispiga lakan på hotellrummet.
Goteborgsweekend-7

Stefan avslöjade att jag skulle få 90  minuters spa-behandling. Jag fick både massage och ansiktsbehandling och mådde som en prinsessa efteråt.
Goteborgsweekend-11

Efter det gjorde vi oss i ordning för middag på stan. Vi gick till ett tapasställe och när kyparen sa ”ja ni hade ett bord för 3” så förstod jag vem som väntade, min lillasyster som bor i Göteborg. Hon hade självklart varit med i planeringen och spelat överraskad när jag berättade om det hela. Vi åt goda tapas, snackade en massor och gick tillbaka till hotellrummet för att prata ännu mer.
goteborg kollage

På söndagen låg vi kvar i sängen länge och åt hotellfrukost. Sen mötte vi upp Hilda och Josip för en lång promenad bort till Haga, där vi fikade. Sen promenerade vi sakta genom Göteborg tillbaka till stationen och tåget som tog oss hem till Jönköping.
Goteborgsweekend-26

Idag känner jag mig så himla fräsch och utvilad. Den här helgen gjorde verkligen gott för mig. Jag uppskattar hur Stefan tänkt på min sjukskrivning och gjort en aktivitet som innehöll mycket lugn och vila samtidigt som vi fick mycket tid tillsammans. En himla fin överraskningshelg helt enkelt!

19 thoughts on “Överraskningshelgen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *