Söndagstipset #1

Jag lovar inte lika hög vinst som USAs lotto just nu erbjuder (700 miljoner dollar men tydligen troligare att bli uppäten av en haj än att vinna…) men jag vill dela med mig av finfina saker jag stött på under veckan. Det blir lite högt, lite lågt och ett himla gott mattips på slutet.

  • Det har hållits mästerskap i cykelcross i olika länder under helgen. USA verkar göra det hela till en stor flerdagarsfest med lite roliga klasser. De verkar köra (förutom de vanliga klasserna) bland annat staffetter och singelspeed. Eller vad sägs om ett donut race? Vi spårade lite kring detta på twitter idag och kom fram till att semmelrace vore den ultimata svenska varianten. Vad tror ni om det?
  • Podcasten Serial som Karin tipsade mig om härromdagen. Det liknar p3 dokumentär en aning men mycket mer djuploddande. Jag kan inte riktigt säga vad det är som får mig att fastna mer än att jag har fastnat!
  • Karin Rahm och PT-Fia berörde båda en av mina viktiga ståndpunkter idag: Vad nöjd med dig själv. Skit i vågen och gilla din kropp för det den är och presterar istället för en siffra på golvet. Tänkvärt såhär i uppstarten av det nya året!
  • Flera källor i veckan har pratat om tung styrketräning. Särskilt tyngre.se skrev en grundläggande artikel om detta. Själv blir jag tokigt imponerad av Dessi som kör hårt på gymmet just nu!
  • Jag har tipsat om fruktsallad med halloumi innan. Om du inte har provat så gör det ASAP! Igår hade jag i apelsin, mango, avokado, granatäpple och kiwi. Mums!

fruktsallad halloumi

Hur har din vecka varit? Har du något intressant eller kul att tipsa om? 

9 thoughts on “Söndagstipset #1

  1. Clara Edvinsson says:

    TACK för länkningen till Dessi, vad inspirerande! Jag har också läst PT-Fias inlägg idag och det här med semmelrace verkar riktigt roligt. Sen ska jag testa ditt mattips också, för det ser så gott ut!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *