Söndagstipset #4

Äntligen söndag! Eller kanske ”är det redan söndag”? Oavsett vilka känslor du har för denna dag så kommer här tre tips ifrån mig.

  • Ett inlägg jag verkligen behövde läsa den här veckan var Martinas kring att ifrågasätta sina tankar. Jag är en typisk sån som tar åt mig personligt av allt och inget. Och särskilt nu när humöret inte är på topp… Hur är du kring sånt här? Tar du det personligt eller kan du bara släppa det?
  • Katja spanar i vanligt ordning upp allt snyggt och jag lånar vidare det. Hur läckra är inte dessa bilder på Bridie O’Donnell’s timrekord?! Att cykla velodrom är dessutom superkul. Här kan du läsa mer om när vi testade att cykla velodrom i Falun.
  • Den ultimata kuckelimuck-medicinen mot allt ont och alla baciller måste ju vara Sofies ingefärsshot. Jag har köp en flaska till ändamålet men kommit av mig tills det att Ida påminde mig nu i helgen.

Idag har jag varit på utflykt i Axamoskogen med ryggsäck och kaffetermos. Det gick inte riktigt som jag hade tänkt mig. Mer om det får du se i veckan eller kolla in min snapchat (annamjansson). Hur har din helg varit?
axamo-10

Tidigare söndagstips i januari
Söndagstips #1
Söndagstips #2
Söndagstips#3

6 thoughts on “Söndagstipset #4

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *