Söndagstipset #2

Varje vecka försöker jag sammanfatta lite tips jag spanat upp under veckan. Den här veckan har vädret varit strålande och superkallt.Jag har dragit mig lite för att promenera i veckan men det beror nog på fler aspekter än bara kylan. Är du en sån som tänker mycket på vädret eller gillar du bara läget? I veckan som kommer ska jag försöka åka lite skidor. Jag hoppas på att det fina vädret håller i sig bara. Vilka spår är bäst i Jönköping?

  • Något som verkligen fick mig att tänka till i veckan var Sandras inlägg om matplanering och matbudget. Det är sånt där som jag verkligen vill ta tag i under våren. Vi är väldigt duktiga på att handla för dagen men med Sandras inlägg hoppas jag på en förändring på den fronten.
  • Katja aka cykelkatten gjorde en lista för bra cykelcaféer. Vad kännetecknar ett bra cykelcafé för dig?
  • Ida sökte intervalltips och fick en hel hög. Hon sammanfattade det till ett inlägg och så fort jag får springa igen så vill jag beta av hela högen.
  • Min kompis Anna tipsade om yoga på youtube med svenska Yogamala. Det ska jag testa ikväll!

Annars har jag fått dille på att mixa juice med allt grön jag har hemma. Imorse blev det en juice på spenat-avokado-apelsin-kiwi-ingefära och lite vatten. Jag rundade av nyttigheten med två knäckemackor med leverpastej.
juice

Hur har din vecka varit? Har du något guldkorn att tipsa om? 

5 thoughts on “Söndagstipset #2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *