Sjöängscrossen 2015

Jag har spenderat två dagar i Eksjö. Jag har cyklat Sjöängscrossen vilket förra året var en bra bana (även om jag var lite besviken där och då). Vi var ju där och testkörde förra helgen och jag gillade banorna även i år.

I lördags var det jag, Katja och Carina Börjesson som skulle tampas mot varandra. Och vilken kamp det sen blev! Jag vann sekundrar i de tekniska partierna medan Katja och Carina var tokigt starka på platten och tog i kapp allt där. Det avgjordes ungefär sista halvvarvet efter att jag haft Katja flåsandes i nacken på mig inne i skogen. Jag vann några sekunder i trappan och ytterligare några i ekslänten och över hopphindrena. Jag var så tokigt trött i mål men det var så roligt att få fightas om placeringarna. Tydligen var vår kamp lördagens roligaste att se då den var så oförutsägbar.
sjöängscrossen2015
Foto: Mattias Thyr

Idag var det inte lika rafflande kamp även om jag fick till en bra start. Katja var den starkare av oss idag och drog ifrån ordentligt. Jag gjorde ändå ett riktigt bra race och var nöjd men trött i mål. 

 Foto: Ester Virefjäll

3 thoughts on “Sjöängscrossen 2015

  1. Elna says:

    Ni verkar verkligen haft en dunderkul crosshelg, blir inspirerad och cykelpeppad och önskar jag hade en cross ÄNNU mer när jag läser dina crossrapporter!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *