Hej måndag!

Ny vecka, nya möjligheter. Den här veckan är fylld av roliga saker.

Måndag:backintervaller i vattenledningsparken. Kanske sjukt ohälsosamt i minusgrader, eller så blir det jättekul. Men efter kalla pass får man ju dricka varm choklad, det är ju en regel! Samling 18.00 i botten på backen.

Tisdag: wåfflan by dark. Samma koncept som vanligt men i mörkret. Pannlampor, kaffe och bulle. Kan inte bli annat än toppen.   Onsdag: La lepre stanca-spinningen. Jag tänker inte missa fler gånger nu!

Torsdag: Team öster cykel-spinningen. 

Fredag: Happening hos Öster cykel. Jag hoppas hinna dit efter jobbet. 

Lördag-söndag: Jag ska på cykelrelaterad utbildning. Och så hoppas jag kunna springa ett pass eftersom jag igår tackade ja till det där lite tokiga upptåget som gäller löpning. 

Mastig vecka men många kul saker. Vad ska du hitta på i veckan som kommer?   

2 thoughts on “Hej måndag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *