Wåffelcross #2

Igår var det dags för wåffelcrossen igen. Vi kör nästan varannan söndag ett tag framöver och jag ser fram emot varje tillfälle. Igår var vädret lite mulligt på morgonen men det skulle inte hindra ett 50-tal från att komma till Kabe sommarland.

För min egen del kändes kroppen mycket bättre än förra gången, en större dos med ork och tryck i benen. Sista varven hade jag Claes aningen framför mig eller bakom mig som trissade upp farten. Jag trodde att jag skulle lyckas hålla undan från Tommy men han körde om med 1/3 av sista varvet kvar. Attans med glimten i ögat!

Efter avklarat race startade vi igång ett gäng kids. Det finns inget sötare är småbarn på cykel. Tokpeppade satsade dom på att köra ett varv och när det kom tillbaka fick de roliga saker av Öster cykel och kexchoklad. Lyckan var total. 

   

Bilder från Rikard och Robert. 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *