Vägarna kring Ölmstad

Vad gör man när vädret bjuder på sommarkväll? Jag, Elna, Jossan och Madde cyklade på rundtur längs vägarna omkring Ölmstad. Vi ville spana in det supersöta torpet Elna ska flytt till och kanske hinna en cykelfika.

Vi skyltspurtade, backspurtade och skrattade där emellan. Vägarna ute kring Ölmstad bjöd på småländsk idyll. Och så var det så varmt och skönt i luften. Kvällar som den igår har det varit få av den här sommaren. Kanske var det här på Hallandsåsen jag njöt av fin sommarkväll senast?

Självklart hann vi med fikat också. Vi sladdade in på Flättinge gårdscafé med 28 minuters marginal innan de stängde och fick njuta av god saft och fika i gräset innan vi rullade sista biten hemåt.Alboga
  kvarnvaktar stugan Alboga  Flättinge gårdscafé

En bra kväll in på kontot! Kvällar som den här gör att vi kan överleva en grå och kall vinter.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *