Styrelsemöte med La lepre stanca

Vi i styrelsen för La lepre stanca gör inte alltid som alla andra när det gäller möten. Förra året körde vi lagtempo och igår körde vi backar.

Vi hade lagt kvällens möte uppe på Tabergs topp, Smålands högsta berg. Typiskt slitigt för mina trötta ben trodde jag men de höll gott tempo upp. Väl där uppe fikade vi på räkmakor, chokladbollar eller morotskaka samtidigt som kommande cykliga projekt avhandlades.

Den där morotskakan som jag åt gav tydligen power till benen för på vägen hem körde jag bra i både Åsa gård och Sandseryd. Eller så kan det ha varit Calles godis som gjorde susen. Hur som var det en bra kväll, cykelmöten bör avhandlas cyklandes helt enkelt!
la lepre stanca styrelsemöte

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *