Lugnt rull längs Södra vätterleden

Igår gjorde jag ett sånt där typiskt lugnt och skönt söndagspass längs Södra vätterleden. Efter att ha städat upp semester här hemma var det trött kropp som gav sig iväg på mr Flash. Utan något speciellt mål med passet cyklade jag öster ut via Strömsbergsskogen. Jag cyklade genom grön lövskog. Över en golfbana. Uppför en skidbacke. När jag kom fram till utsikten så stannade jag upp. Njöt en stund av situationen. Sen rullade jag ner till Huskvarna för att hämta upp min handväska som hamnat på villovägar. På vägen hem stannade jag till i Rosariet, det luktar så himla gott där just nu!

bondberget jönköping

rosariet jönköping

södra vätterleden

Ett söndagspass, bara för att få komma ut och njuta lite.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *