Vilodag

Vila bör man annars dör man… Eller iallafall för att få musklerna att återhämta sig. Men det är så himla svårt tycker jag. Det har skrivits en del om det senaste tiden från bland annat Hasse. Jag får alltid känslan av att ”jag borde träna” när jag försöker ta vilodagar. Istället försöker jag lägga lugna pass, som exempelvis återhämtningspass eller rehab/prehab istället för rena vilodagar.

Men just nu är jag sliten, det är tufft på jobbet vilket tar ut sin rätt. Jag har dessutom tränat bra och kört hårt sen nyår. Det är kanske dumdristigt att inte ta vilodagar men jag har varit inne i ett flow och då är det dumt att stanna.
Idag behövde min kropp verkligen ta det lugnt, även om huvudet tyckte något annat. Jag åt både semla och sushi (yes i den ordningen också!) tillsammans med människor jag gillar. Jag tror att semla och kärlek ger starka muskler det också!
onsdag
Bilder från min instagram @annamjansson

One thought on “Vilodag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *