Söndagsdistans

Jag och ett gäng La lepre stanca-grabbar möttes upp tidigt imorse. Målet var distans och jag hade bett om få backar. Min utväxling på vinterhojen är elak och vi är inte kompisar än. Vi tog siktet ut mot Taberg, vilket i sig är ett svagt motlut hela vägen. Det här började ju bra!
Grabbarna lovade fika vilket gjorde mitt humör lite bättre.

Vi loopade lite händelserikt (en punka och en vurpa) via asfalt och skogsvägar utåt Månsarp, Bratteborgs gård och Sjöhult och var helt plötsligt tillbaka i Taberg igen. Tiden går fort när man har roligt. Idag bjöd rundan dessutom på lagom tempo, inte allt för trötta ben och fina vägar.

Vi fikade lite och tryckte sedan Sandserydsbacken hem med dubbdäck och på vinterhärk och dålig utväxling. Vilken skillnad det kommer vara sen när racern plockas fram!


Foto: Calle och jag.

Tack för idag grabbar! Det här får vi göra om snart igen.

2 thoughts on “Söndagsdistans

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *