#becauseimworthit – från mig till mig

Jag brukar dela upp livet i små belöningar. När jag har klarat x så får jag en y. Något litet att sikta emot. Eller egentligen är det väl bara en anledning för att jag ska få shoppa lite nytt men vi kallar det belöningar tycker jag, det låter bättre.

”När jag kan crawla ordentligt får jag köpa mig en ny baddräkt.”
Nu kan jag crawla, smällde faktiskt till med 2000 m i ett svep härromdagen. Så då var jag värd nya baddräkter. Japp, plural! Det blev bara så…
IMG_1690.JPG
Och ja, jag har slitit för att lyckas crawla så då är jag värd dom här!

Det kom en mössa också. Den är väl jag kanske egentligen inte värd, mer att den var snygg och jag ville ha dom. Jag fick lägga en förhandsbeställning via en god vän och fick leverans direkt från lagret. Snart finns dom i en butik nära dig. Skynda och haffa, de kommer ta slut och du är värd en snygg mössa i vinter!
IMG_1695.JPG

Andra som också är värda sina julkappar i år är världens bästa cykelbutik, världens bästa sambo, supporterhejarklacken och familjen!
Har du köpt någon julklapp till dig själv?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *