Wåffelcross #3

Och så var det söndag igen, söndag som innebär Kabeland och Wåffelcross. Jag hade sovit dåligt och var inte 100% pepp. Men jag ville sitta lite på cykeln den här veckan och trycka på lite lagom. Väl på Kabeland var det rekordmånga deltagare och extra många kids, skoj!

Starten gick, och fältet drogs ut. Jag hamnade som vanligt lite emellan, varken med dom bra eller med dom lite mindre bra. Någonstans i mellanmjölkslandet cyklade jag och tryckte inte på särskilt mycket utan försökte mest hålla mig på cykeln och komma runt. Jag såg det mer som teknikträning än som pulsträning och fick till några riktigt snygga hopp över hindrena.

Foto: Ester Virefjäll.

Det tar sig som pyromanen skulle ha sagt. Nu spänner vi bågen en vecka framåt då jag ställer upp i CXSM och sista CX-cupen med skräckblandad förtjusning. Sen tänker jag ta tvätta-cykeln-semester och bara träna aerobics eller något liknande.

One thought on “Wåffelcross #3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *