En snabbis över Älgafall

Jag har lovat mig att cykla utomhus en gång i veckan året om. Det går rätt bra hittills eftersom att hösten har behandlat oss cyklister så himla bra. Den här veckan körde jag både pannlampe-MTB i tisdags och snabbdistans idag på SuperXet utan dubbdäck. Inte allt för tokigt för att vara sista veckan i november.

Solen visade sig när jag cyklade upp via Dunkehallaleden och Hallbyleden. Marken var stenhård och ingen lera så långt ögat kunde nå. Lagom tills jag var på banvallen gick solen i moln och det blev kyligt. Vattnet i bäcken jämte vägen hade en tunn frysskorpa på sig och jag insåg att jag hade lite för lite kläder på mig. Jag trampade på, tittade på omgivningen, tänkte massor och sen var jag hemma efter ganska prick 2 timmars distanstempo.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *