Wåffelcrossen #2

Och så var det dags igen. Kabeland men ett gäng vänner och bekanta och okända, likasinnade och långväga gäster som Björn och Johan från Västerås, Eksjö-Mathias och Motalafolket. Alltid lika trevligt, alltid lika roligt. Det är ju gästen som gör festen och så kanske det är så med wåfflan också? Jag uppskattar minst lika mycket skratten, samtalen och kommentarerna innan och efter som själva cyklingen. Lite som öppna förskolan fast för cykelintresserade?! wåffla2-4Idag var det bara skoj! En kropp som var med på noterna, en cykel som ville åt samma håll som mig och ett bra humör. Med en teknik som idag satt där den skulle och lite extra krut i benen blev det 45 minuter sann cykelglädje. Okej kanske lite irriterad också när inte klossarna ville klicka i alls efter lerkaoset. Men vad gör det om hundra år? wåffla2-2Alla foton: Janne Bäreteg

4 thoughts on “Wåffelcrossen #2

  1. Björn Westergren says:

    Bra kört idag! Var kul att ses och vi kommer ner igen en gång till i år i alla fall, fick verkligen mersmak av banan ni har där, passade mig perfekt som inte är så åkstark men desto snabbare i de tekniska partierna samt hopphinder och springbackar som det fanns gott om 🙂

  2. Urban says:

    Starkt kört idag, men med en så snygg cykel så är väl inget annat att vänta 🙂 Det är ju en riktig höjdpunkt varje gång det är Wåffelcross, ett toppenarrangemang som gör det värt att åka från Borensberg (Motala). Ska du/ni köra i Eksjö nästa helg? Vi kanske ses då eller så blir det om två veckor 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *