Nybörjare på crawl

I söndag började jag på crawlkurs. De andra har redan kört ett par gånger men det fanns en plats över till mig. Vi övade bentag och andning. Mitt låtsatscrawl från tidigare i veckan blev sågat (av mig själv) och massa ny teknik skulle läras in.
Mettan och jag skulle simma en längd efteråt och jag kom inte längre än 25 meter innan andnöden slog till. Knäckt var bara förnamnet.

Igår bjöd Erik in till simlektion. Mitt stukade simsjälvförtroende var beredd på att bli rejält sågat. Enligt Erik såg det ganska okej ut. Vi övade ännu mer andning och benspark och tunndrag och helt plötsligt simmade jag 50 meter igen. Vissa meter kändes det som att allt satt, det perfekta andetaget och ett par bra crawltag. I nästa stund var det som bortblåst med kallsup som resultat.
20141014-072829-26909762.jpg
Vilken himla tekniksport! Övning ger färdighet och än ger jag inte upp!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *