#bikelife

Det finns cykeldagar när det går trögt, när det är mjölksyra, när det regnar eller är allmänt tråkigt. Och så finns det cykeldagar som idag: solen lyser, sällskapet är trevlig och rundan är helt perfekt.

Erik var hemma hos mig på eftermiddagen, vi tog en fika och pratade ikapp. Framför allt så pratade vi träningsplanering inför vintern. Det är skönt att ha honom att bolla med, och skönt att vi tänker så lika.
Sen rullade vi ut cyklarna och mötte upp Ted och Therese. Vi hade bestämt en lugn snickesnack runda runt Landsjön. Vi roterade lite på 4 och pratade om allt ifrån Strava och vinterträning till Ironman. Sen rullade vi hemåt igen, glada och nöjda och med ytterligare ett soligt cykelminne i bagaget.
20140827-201713-73033867.jpg

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *