Jag vill bara äta lite kladdkaka!

Det går inte riktigt som min plan säger att det borde gå just nu… Det går alldeles för trögt och är alldeles för jobbigt för att jag ska känna att  SUB10 är ok.

Jag blir stressad över att inte ha fått till ett enda pass som känns bra. Jag blir stressad av mil i benen, snitthastigheter, Strava och känslan av att vägga. Jag tycker det är jobbigt att hela tiden vara den som halkar efter och att jag inte alls har hittat rätt kring det här med att käka på cykeln.

Det känns som varje pass senaste tiden har varit en slitig 10milare. Det kan inte var rätt, långt och långsamt eller kort och hårt verkar ju vara det proffsen förespråkar. Istället sliter jag långt och hårt varje gång.

Jag saknar fincykling. Jag saknar en bra känsla på cykeln. Att känna att det är njutningsfullt och går stabilt. Jag vill ha ett fika-pass med en såndär riktigt kladdig kladdkaka på något mysigt fik. Om kladdkakan har sånt där gott fudgekladd på så blir jag extra glad. Vilket fik i Jönköpings län serverar sånt?

4 thoughts on “Jag vill bara äta lite kladdkaka!

 1. Elna says:

  Alltså. Jag är en jävel på att baka kladdkaka och jag är bra på det där med hur man ska käka. Jag bjuder dig på cykelfika i veckan om du vill!

 2. Fredrik Rostedt says:

  Du kommer klara det lätt bara du kör smart. Jag har också svårt att äta när jag cyklar, jag gillar co-co/bounty för det är lättuggat och så åter jag vid varje stopp.

  Jag har känt ungefär likadant som du angående vätternträningen därför blir det ingen vätternrunda i år. Jag kommer säkert cykla vätternrundan någon mer gång men jag kommer ALDRIG köra den vanliga träningen inför rundan. Jag avskyr den.

  Du får njuta av fincyklingen hela sommaren istället.

 3. Challe says:

  Jag tror också att du kommer att klara det utan problem i rätt klunga. Du var ju jättestark på Linderåsrundan i lördags även om du själv kanske inte kände det så, då. Du kan inte jämföra den rundans intensitet med hur det ser ut på en vätternrunda. I lördags var det väldigt mycket backar dessutom liten klunga. I en lite större klunga (minst 8 pers) kommer du lätt kunna äta längst bak, du skall inte heller komma upp speciellt högt i puls vilket innebär långsamt tempo i backarna. Se lördagens cykling som ett gristräningspass, alltså du är starkare än du tror och du kommer fixa det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *