Planer inför helgen

För att kickstarta igång något som skulle kunna kallas försäsongsträning kör jag ett mini-träningsläger i helgen. Efter lite om och med och tankekraft har jag lagt följande plan.

Lördag:

  • Backintervaller kl 9.30 Piren.
  • Gym ben 16.00 Friskis city.

Planen för backe är det tunga motlutet från Ekhagen upp mot Ryttarns mosse. Backintervallerna kan också komma att förflyttas till trainer om inte någon hojtar att de vill följa med via kommentar, annan kontaktkanal eller mail (annamjansson86 at gmail.com).
Gymträningen är tänkt att vara snortung och med benfokus. Kanske äta en bit mat efteråt? Intervaller, gym och cykelmiddag låter som en bra lördagsplan!

Söndag:

  • Distans ~3h 10.00 Piren.

Långt och länge är ledorden för distansträningen. Snacktempo helt enkelt. Självklart loopar vi på något vis så att du kan droppa av när du känner för det. Hittills är vi 5 tappra själar som samlas vid Piren. Ju fler, desto roligare! Jag kör vinterhärk med dubbdäck så alla möjliga cyklar är välkomna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *